Soul Body Fusion?

Mit interview denne gang udspringer i en lidt anden boldgade end de tidligere – det forsøger jeg rent faktisk at slippe af sted med hver gang, men denne gang udfordre jeg jer formodentligt både på jeres tro og på de ting, der i første omgang er usynlige for det blotte øje.

Jeg har været så priviligeret at få lov til at interviewe en tidligere erhvervskvinde, der i min optik har truffet nogle helt vildt modige valg i livet og som går helt til kant, når hun formidler de ting, hun oplever og udlever i den spirituelle verden.

Mød Jonette Crowley, international forfatter og ”Visionary Awards Winner” med bogen ”Ørnen og kondoren”, foredragsholder og stifter af Soul Body Fusion, når hun i interviewet nedenfor fortæller om sit syn på verden og på den udvikling, der er i gang.

Har du lyst til at læse mere, så tjek min nyeste blog, hvor jeg fortæller, om de tre dages seminar med Jonette, som jeg deltog i. Et seminar der totalt udfordrede mig på mine fordomme, min tro og mine overbevisninger trods en vis indsigt i den spirituelle verden. Se bloggen her: https://kotu.dk/kan-ens-hjerne-eksplodere/

Se interviewet med Jonette Crowley her: