Foredrag

Livets spor

Livets spor

Tilbage i 2014 begyndte det, man kan kalde en eventyrlig rejse i mit liv. Nogle vil måske kalde det ”mit livs mareridt”, men for mig – når jeg kigger tilbage – var det starten på et eventyr med alt, hvad et sådant kan indeholde på godt og ondt. Efter mere end 30 år som erhvervsleder og selvstændig ændrede jeg min status og min tilgang til livet. Jeg lukkede lys ind og udfordrede mig selv.

Det kostede, både privat og arbejdsmæssigt. Det kostede dyrt i kroner og øre, men det er bare penge, så pyt med det. Det var slet ikke essensen i det, jeg vandt i stedet. Essensen var, at jeg vågnede op af min dvale, begyndte at mærke livet, mærkede mig selv og fik ryddet op de steder, hvor ”vi plejer” havde sat sig lidt for godt fast. Jeg begyndte at tænke skæve tanker, omgav mig med nye mennesker, fik ny inspiration og fik vendt negative energier til positive strømninger. Kort sagt, jeg mærkede, at jeg var i live til fulde.

Jeg ændrede skinnernes retning, steg af toget hist og pist og på perroner forskellige steder på min rejse, provianterede, reflekterede og berigede mig selv og mine omgivelser med den læring, jeg tog ind.

Over en periode på fem år foretog jeg en 180 graders kovending i mit liv. Jeg sagde farvel til mit gamle netværk, lod mig skille, blev erklæret konkurs efter 12 år som selvstændig, blev arbejdsløs for første gang i mit liv, gik en lang tur på Caminoen. Kort sagt, gjorde jeg alle de ting, jeg aldrig tidligere havde haft tid til at gøre, bl.a. begyndte jeg også at læse på Erhvervsakademiet. Jeg blev også mere nærværende i min familie og blandt mine venner, skrev en bog, gik ind i de lidt dybere spirituelle lag, der findes i og omkring os, fandt ud af, at mine udfordringer gennem livet udsprang FRA mig selv, min pegefinger pegede mig selv, og den eneste, der kunne ændre retningen og indholdet i mit liv, var MIG SELV, så til sidst hævede jeg min pension og etablerede min drømmevirksomhed, og så kastede mig ud i et nyt eventyr.

NOGLE GANGE så skal vi rystes lidt, før vi vågner op. Nogle gange er det nyttigt, at der kommer episoder i vores liv, som skubber til vores selvforståelse og vores verdensbillede. Det er her vi flytter os, det er her vi mærker, at vi er i live, og at vi måske har sovet lidt i timen, glemt hvad drømmen egentlig gik ud på.

En vis person skrev engang Græd ikke fordi der er slut, smil fordi det skete”.

Kom og hør mit foredrag, lad dig udfordre på dit eget liv og din egen situation. Toget kører … lige derhen, hvor du ønsker!

Kontakt mig på kotu@kotu.dk eller 2924 9098 for nærmere information, priser og booking.

© Copyright - KOTU | Powered By 360Total