Mental og fysisk balance

content-pixie-2V5PJgGqyts-unsplash

Mental og fysisk balance gennem Reiki Healing

Skal vi lykkes med at skabe balance mellem krop og sind, særligt i udsatte situationer hvor kroppen stresser eller på anden vis er i ubalance, så er det godt at starte med kroppens energier.

Derfor benytter jeg Reiki Healing i mit coaching arbejde til dem, der har lyst. Vandreture i naturen hjælper med at skabe ro og fokus, Reiki Healing balancerer kroppens energier og arbejder sammen med vores mentale tilstand, så vi igen kan trække vejret dybt, og indestængte følelser og tanker kan flyde frit, mens kroppens oplevelser gives fri.

Reiki betyder Universel Livsenergi og Usuis System af Reiki Healing er videreudvikling af en 2500 år gammel japansk healings-kultur, der bringer vores energier tilbage i flow og har stor effekt i kroppen – og i vores tanker og følelser.

Reiki er baserer på idéen om, at en universel livsenergi strømmer gennem os, og at ubalancer i denne energistrøm kan forårsage fysiske, mentale eller følelsesmæssige lidelser. Reikihealere kanaliserer denne livsenergi gennem deres hænder og overfører den til klienten for at fremme helbredelse og afslapning.

Reiki er japansk, hvor Rei = ånd og Ki= energi. Alt i universet er energi, fra det mindste molekyle og ud til det største solsystem.

Ved Reiki Healing overføres ”Universel Livsenergi” til modtageren. Reikienergien genopretter balance i krop og sjæl, opløser blokeringer i kroppen, styrker immunforsvaret, udrenser affaldsstoffer og øger kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Vi får derved et bedre velbefindende, hvilket igen gør os i stand til at blive mere livsglade.

Vi udsættes dagligt for belastninger og forskellige stress tilstande. Enhver belastning, fysisk såvel som psykisk, vil på længere sigt medføre en forstyrrelse i det autonome nervesystem.

  • Reiki støtter og aktiverer din krops selvhelbredende kræfter
  • Reiki sætter gang i stagneret energi
  • Reiki balancerer din krops energi-flow
  • Reiki giver livsenergi til både krop, psyke og sjæl
  • Reiki tilfører livsenergi til din fysiske krop, alle dens organer, og styrker dit immunforsvar
  • Reiki virker afslappende
  • Reiki nedsætter stress
  • Reiki virker udrensende både fysisk og mentalt
  • Reiki afbalancerer dit chakrasystem
  • Reiki styrker din intuition

Reiki Healing er blot et tilbud i mine coachingforløb. Du bestemmer selv, om det er noget for dig. Alt foregår fuldt påklædt, og inden vi går i gang, viser jeg dig visuelt, hvad der skal ske under hele seancen, så du kan føle dig tryg under healingen.

© Copyright - KOTU