Walk & Talk 1:1

DSC_0322

Walk & Talk 1:1

For mange mennesker er det at gå en tur i skoven, ved havet, på stier og skråninger forbundet med ny energi og forløsning. Derfor er det også et godt værktøj at benytte til at lukke op for de inderste tanker og de mest følsomme områder i sindet.

Jeg har altid brugt naturen som åndehul for hverdagens strabadser, og det gode ved at gå sammen i naturen er, at vi ikke behøver kigge hinanden i øjnene hele tiden, som vi gør, hvis vi sidder overfor hinanden i en nøje tilrettelagt samtale.

Caminoen lærte mig, hvor hurtigt hindringer forsvinder, ved at gå ved siden af hinanden. Hvor let samtalen pludselig føles, og hvor hurtigt man kommer ind til det, samtalen gerne må handle om. Væk med facaden, væk med muren, velkommen til nærvær og ærlighed.

Jeg vil gerne byde på en gåtur, hvor jeg enten viser dig Silkeborgs søer og skove, eller også inviterer du mig på vandring i dit lokalområde. Du bestemmer, og jeg lover at lytte og være nærværende omkring det, du har på hjertet. Jeg er god til at stille de rigtige spørgsmål, så uanset om du tilhører den del af befolkningen, der er meget privat og har svært ved at tale om de ting, der gør ondt eller udfordrer dig, eller om du hører til dem, der er rigtig gode til at fortælle om sig selv, så lover jeg at høre godt efter. Har du lyst, øser jeg også gerne ud af egne erfaringer.

Det kan være svært at tale med dem derhjemme. Tit handler det om personlige overvejelser, ofte er det ting, man helst vil holde for sig selv, for ikke at skabe unødig bekymring hos dem, man holder af. De kommer mange gange for ”tæt på”. Derfor kan det være befriende, at tale med en der ikke har følelser i klemme, men som har livserfaringer at dele ud af, som giver en ligeværdig sparring.

Der er forskellige baggrunde for gåturene:

  • Ledere der ønsker et uvildigt syn på deres virksomhedsstrategi og udvikling
  • Mennesker der gerne vil sadle om arbejdsmæssigt
  • Medarbejdersparring
  • Coaching – privat såvel som erhvervsmæssigt
  • Studerende med angst og ondt i sjælen
  • Mennesker i sorg
  • Stressramte
  • Bare brug for en der gider lytte

Du skal ikke tænke så meget over, om det er for privat. Du skal bare gøre det. Det foregår i fuld fortrolighed. Ring og lav en aftale på mobil: 2924 9098. Jeg lover dig, du får noget med hjem, som du kan arbejde videre med. Samtale er godt, samtale er sundt, samtale er livsnødvendigt. Er du rigtig heldig, så smider jeg en omgang healing oveni, men kun hvis du kommer til Silkeborg.

Se evt. mere under bjælken Coaching.

Hvad siger andre? https://kotu.dk/referencer/hvad-siger-andre/

© Copyright - KOTU