Lifecoaching

Lifecoaching

Lifecoaching

Coaching handler om at hjælpe andre med at træffe sunde, gode og langtidsholdbare valg ud fra en fælles forståelse af, at du ved bedst, hvad der er godt for dig.

Det handler om dig og din indre balance, om at få øje på dig selv, dine ønsker og dine evner, så du med styrke og selvindsigt formår at træffe de rigtig valg. Valg der gør dig til den bedste udgave af dig selv, så du på daglig basis træder ud i verden med en følelse af at være hel og energifyldt – både privat og arbejdsmæssigt.

Det kan vi gøre ved et fysisk møde, over telefonen eller digitalt ved et online møde, valget er dit!

  • Er livet svært lige nu?
  • Er du udfordret på det personlige plan, og har du glemt, hvem du er?
  • Er du alene uden nogen at vende dig imod, enten fordi du er blevet skilt, forladt/efterladt, personlig udfordret?
  • Står du midt i livet og har svært ved at finde vej?
  • Mangler du balance og ro til hverdagens udfordringer?
  • Leder du efter retning og struktur i dit liv, som det udfolder sig lige nu?

Jeg har gennem de senere år hjulpet en del mennesker til at genoprette balancen i deres liv. Det gælder mennesker midt i livet, par, singler, unge der har svært ved at finde sig selv, deres vej i livet og ud af ensomheden.

Livet kan være en stor mundfuld, der er opture og nedture for os alle – selvom det på overfladen kan se ud, som om alle andre har det meget lettere, så har alle deres at slås med. Ofte handler det om vores selvbillede og det portræt, vi har malet gennem årene, eller den fortælling, vi har ladet andre skabe, og som fastholder os i uhensigtsmæssige mønstre og vaner.

Det kan være svært at finde ind til den, man er, eller gerne vil være. Livet er læring, og vi udvikler os løbende, derfor er det vigtigt engang imellem at give lov til ærligt at kigge på, hvem vi er, hvor vi er, og hvor vi gerne vil hen i næste etape af livet.

PRISER:

4 x lifecoaching (a 50 minutter) + 1 gang Reiki-healing                                                    kr.   5.000,00 excl. moms
8 x lifecoaching (a 50 minutter) + 2 gange Reiki-healing                                                  kr.   9.000,00 excl. moms

Hvad siger andre om min måde at arbejde på? Det kan du læse lige her: https://kotu.dk/referencer/hvad-siger-andre/

Foto: Ashley Batz

© Copyright - KOTU