Annettes blog

”Hvert menneskes liv er et eventyr skrevet med Guds finger”

(H.C. Andersen)

Det er smukt sagt og det giver så meget mening.

Dette er markedspladsen for meningsudvekslinger og forhåbentlig emner, du kan identificere dig med.

Min egen blog kommer til at handle om mit liv som erhvervskvinde. Min tilgang til ledelse, medarbejdere, mennesker generelt, tendenser i samfundet, kærlighed, ensomhed, tro og hvilke tanker der dukker op inde i mit hoved, når jeg støder på ting, hvor jeg kan mærke, at det rører ved mine følelser i positiv eller negativ retning.

Forhåbentlig kan jeg udfordre, vække tanker og følelser og skabe lidt røre i andedammen. Mest af alt håber jeg dog at kunne skabe debat og give mit lille bidrag til, at I tænker lidt ekstra over jeres eget liv, tanker og gøremål, og at du som læser af min blog engang imellem tager dig tid til at fordybe dig på trods af en travl hverdag, måske affødt af emner og temaer, som jeg kaster lys over.

Følg mig, hvis du har lyst. Jeg lover at være kærlig, ærlig og ordentlig i min tilgang til tingene, men også skarp og udfordrende, hvor det er påkrævet.

Husk blot, at du ikke behøver være enig i de meninger jeg fremkommer med. Det er ubetinget mine betragtninger og holdninger, der her bliver tilkendegivet, og hvis jeg bliver mødt af stærke argumenter, har jeg jo, som enhver anden, retten til at ændre mening. Det er jo det gode ved at have dialog. Det udvikler, skaber forståelse og gør os alle sammen stærkere og klogere.