Doris Skjønnemann – 6. juli 2018

“Kan du høre dit hjerte kalde?” er en fantastisk og livsbekræftende bog, som har givet en spejling til mit eget liv og sat mine tanker igang. Det er helt sikkert en bog, der skal læses flere gange – Doris Skjønnemann

Helle Berg – 6. juli 2018

Hej Annette
Tak for en fantastisk læseoplevelse. Du har skrevet en inderlig hudløs og ærlig bog. Selvom den er meget personlig, føler jeg, at man sagtens kan spejle sig i dine beretninger og reflektioner om karriere og familie. Livet og kærligheden.

Jeg tror virkelig, du har fat i noget rigtigt her. Jeg er overbevist om, at der i fremtiden vil blive brug for sådan nogen som dig, der kan igangsætte den kobling og åbne op for den energi, der skal til, for at skabe hele mennesker på en god arbejdsplads. Der er alt for meget mistrivsel og stress i det danske arbejdsmiljø. Mest af alt, fordi vi stiller så umenneskelige krav til os selv om at please og præstere.

Jeg håber du får rigtig meget succes med dit projekt her, og jeg er ikke i tvivl om, at det må lykkes.

Kærligst
Helle Berg

Laila Mariann Hansen  

“Kan du høre dit hjerte kalde?” er en meget personlig og vedkommende bog, som man – uagtet livssyn og personlige overbevisninger – næppe vil kunne læse uden selv at tænke på, om man nu er nu er det rigtige sted og prioriterer de rigtige ting her i livet. Det er en modig, hjertevarm og ærlig beretning, der giver stof til eftertanke. Jeg nød hvert et kapitel.

Hans Schougaard  oktober 2018

Jeg har ikke kendt Annette i så mange år, men i den tid jeg har kendt hende, har jeg set en udstråling, et smittende godt humør og hun har vist en del af sit store hjerte, hvilket jeg har haft stor glæde af.

Derfor var jeg heller i tvivl om, at jeg skulle læse hendes bog og jeg glædede mig virkelig til at ”gå i krig ” med den.

Og hold da op for en bog.

Hvor fantastisk godt Annette skriver og beretter.

En bund ærlig historie, som jeg ikke kunne stoppe med, da jeg kom i gang.

En fantastisk udvikling og ærlighed fortalt på en imponerende måde.

Vi har alle med vores liv en historie at fortælle, men Annette har en ærlighed ud over det sædvanlige og en levende måde at fortælle på.

Under læsningen måtte jeg flere gang stoppe op og reflektere over midt eget liv, og jeg fik af og til en klump i halsen. Mine år til trods kan jeg sige, at jeg fik en indsigt i et og andet og lærte også.

Måske titlen og omslaget med et foto af Annette appellerer til kvinder, men vi mænd har også et hjerte der kalder. jeg håber at mange såvel kvinder som mænd vil læse bogen.

Hans Schougaard