Om Forlaget KOTU

DSC_0173

Om Forlaget KOTU

Forlaget KOTU er etableret på baggrund af de udfordringer, der møder såvel erhvervslivet som det enkelte menneske i fremtiden.

Bøgerne, vi her antager og udgiver, har alle udgangspunkt i mental input og videnskabelig understøttet evidens, som kan være med til at forebygge og styrke den mentale og stressramte del af vores liv.

Forlaget KOTU er grundlagt i 2018, og vi stræber efter at etablere et erhvervsforlag, der tilfører erhvervslivet ny viden og spændende læsning. Bøgerne formidler information, videnskab og historier om personlig udvikling til gavn for ledere og den enkelte medarbejder. Vi udgiver både faglitteratur, personlige fortællinger og biografier.

Vi er nye i forlagsbranchen, og det er måske netop vores styrke. Vi har ikke en forudindtaget mening eller forbehold overfor, hvad man gør og ikke gør. Vi har stor erfaring med det, der virker og IKKE virker, i forhold til indhold og i forhold til PR og kommunikation, også når din bog skal hjælpes ud i verden.

Vi er medlem af Danske Forlag.

Danske Forlag skal synliggøre forlagenes betydning for skabelsen og udbredelsen af mangfoldig og kvalitetspræget litteratur og læremidler.

Foreningen varetager tillige kontakt med organisationer i udlandet og indgår via den europæiske forlæggerforening i et samarbejde om indflydelse på relevant europæisk lovgivning. Som medlem af den internationale forlæggerforening støtter foreningen forsvaret for ytringsfriheden og ophavsretten overalt, hvor den er under pres.

Erhvervsnetværk

Styrken hos Forlaget KOTO er vores store erhvervsnetværk, opbygget gennem mere end 30 års samarbejde. Gennem vores netværk har vi mulighed for at skabe kontakt til de rigtige samarbejdspartnere, og give den rette rådgivning og professionelle sparring i forhold til indhold og udformning.

Går du med idéer til en bog, så lad os hjælpe dig på vej. Vi kan jo starte med at drikke en kop kaffe sammen.

Du kan kontakte os på mail: kontakt@forlagetkotu.dk eller mobil 2924 9098.

© Copyright - KOTU | Powered By 360Total