Udgivelser

Header – udgivelser

Udgivelser

Kan du høre dit hjerte kalde? tager dig med på en tankevækkende og inspirerende rejse, hvor succes bliver til fiasko og fiasko til succes.

Mødet med en ny og anderledes verden og måden, hvorpå tingene anskues, ændrer sig radikalt undervejs i fortællingen og sætter tankerne i gang hos dem, der tør lade sig udfordre på deres tro om, hvad der er rigtigt og forkert i denne verden.

Forfatteren, den tidligere erhvervskvinde Annette Friese, befinder sig pludselig i sit livs krise og tvinges til at kigge indad i sig selv, sit liv og sin tro på, hvordan tingene hænger sammen. På hendes rejse fra selvstændig erhvervsdrivende med en travl hverdag frem til der, hvor hun står i dag, udfordres hun på sine tanker, sine formodninger og sine holdninger til livet generelt og til sit arbejdsliv i særdeleshed.

På sin pilgrimstur på den spanske Camino dukker tanker og indsigt op, som på humoristisk vis bliver gengivet i denne nærværende og vedkommende fortælling.

Kan du høre dit hjerte kalde? vil med garanti røre din sjæl og sætte tanker i gang om, hvorvidt du selv er på rette kurs i dit liv, eller om du skal trække stikket ud.

Tankevækkere

Viden om stress

Blog

WORKSHOPS:

Pausens betydning
Trivsel – en fælles opgave
Kommunikation og adfærd
Den lærende organisation
Stress – hvad gør vi?
Det gode samarbejde

Hvad handler coaching egentligt om?

Køb bogen

© Copyright - KOTU