Jesper Frits Nielsen er 26 år,
læser til Naturformidler, er Rotaracter, bor i Knebel på Mols.

Da Anette spurgte mig, om jeg havde lyst til at være fast gæste-blogger for hende, fløj der ubeskriveligt mange tanker igennem hovedet på mig. Alt fra ”Jeg kan da ikke skrive blog-indlæg!?” til ”Det kunne være mega sjovt og udfordrende.” Dog var den grundlæggende tanke ”Puha, det er noget nyt og skræmmende.” Men efter noget tid med selvrefleksion og venner og families input, besluttede jeg mig for at takke ja til tilbuddet.

Det medførte endnu et spørgsmål ”Kan du ikke lige lave en beskrivelse af dig selv?” Endnu et spørgsmål som krævede lidt eftertanke. Jeg er født i sommeren 1991 i Silkeborg, har haft en dejlig barndom, selvom jeg er skilsmissebarn. En rammende beskrivelse af mig er ”krudt i røven”. Jeg trives med at være aktiv og have en masse at give mig til. Om det så er med fotografering, friluftsliv, vandring, venner eller familie, så er det energi-opladende for mig. Jeg tilstræber altid at være den bedste udgave af mig selv og tror på, at man altid kan blive bedre.

Min erhvervsinteresse er meget fokuseret på naturen, skovdrift og friluftsliv. Det gør, at jeg er ved at uddanne mig inden for den grønne sektor. Til at starte med er det Skov- og Naturtekniker med speciale inden for Natur- og Friluftsformidling.

Hvad fremtiden vil bringe mig, ved jeg ikke med sikkerhed, men jeg kommer til at dele en del af det med jer, og det glæder jeg mig meget til