Ledelsesudvikling

Ledelsesudvikling

Ledelsesudvikling

Har du brug for at ”ryste posen” og tilfører din ledelse eller bestyrelse ny energi og nye input? Så er det en rigtig god idé at udfordre dem i et nyt miljø, og i en kontekst, de ikke er vant til.

Lad KOTU sætte programmet i fællesskab med dig, så dagen eller dagene giver det konkrete udbytte, du ønsker at tilføre hver enkelt deltager. Vi indkalder eksperter, så vi til enhver tid kan honorere jeres ønske på professionel vis.

At komme ud i naturen og finde ro sammen, indgå i et andet setup end den vante dagligdag i virksomheden, viser nye sider og giver ny viden om hinanden. Paraderne kommer lidt ned, vi rykker sammen på en helt anden måde – både som menneske, som kollega og sparringspartner.

Programmet bliver kombineret af en skøn symfoni med vidensdeling, facilitering af ny information, udfordringer, samvær, forkælelse og helt sikkert et helt nyt syn på hinanden, når I går hjem – ikke mindst via den positiv energi som opholdet i naturen har givet jer i de pauser, der er lagt ind som reflektionsrum undervejs.

Det hele foregår i trygge rammer på og omkring Himmelbjerget og Himmelbjerggården mellem Ry og Gl. Ry.

Vi fastlægger programmet sammen, og jeg lover, at I kommer til at opleve ting, der giver ny indsigt, forebygger mistrivsel og negativ energi i virksomheden, holder på den lange bane og smitter langt ind i virksomhedens daglige gøren og laden.

Skriv eller ring efter yderligere materiale og forslag til indhold på 2924 9098 eller kotu@kotu.dk.

Foto: Filip Mroz og Debby Hudson

© Copyright - KOTU