Ledelsesudvikling

Har du brug for at ”ryste posen” og tilfører din ledelse, bestyrelse eller organisation ny energi og nye input? Så er det en rigtig god idé at udfordre dem i et nyt miljø, og i en kontekst de ikke er vant til.

Lad KOTU sætte programmet i fællesskab med dig, så dagen eller dagene giver det konkrete udbytte, du måtte ønske, at tilfører de enkelte deltagere.

Det, at komme ud i naturen og finde ro sammen, at blive set i et andet set up end det der går igen i den daglige drift i virksomheden, giver nye vinkler og ny viden om hinanden. Paraderne kommer lidt ned, man rykker sammen på en helt anden måde, både som menneske, som kollega og sparringspartner/leder.

Dagen(e) kombineres i en skøn symfoni af vidensdeling, facilitering af ny information, udfordringer, samvær, forkælelse og helt sikkert et helt nyt syn på hinanden, når I går hjem – ikke mindst via den positiv energi, som opholdet i naturen har givet jer, i de pauser der er lagt ind som reflektionsrum undervejs.

Det foregår i trygge rammer på og omkring Himmelbjerget og Himmelbjerggården, mellem Ry og Gl. Ry.

Programmet lægger vi sammen, men jeg lover, at I kommer til at opleve ting, der giver ny indsigt, forebygger mistrivsel og negativ energi i virksomheden, og som holder på den lange bane og smitter langt ind i virksomhedens daglige gøren og laden.

Skriv eller ring efter yderligere materiale og forslag til indhold på 2924 9098 eller kotu@kotu.dk.