Privatpersonen

Header – privatpersonen

Jeg hedder Annette, er født i 1965, mor til to fantastiske voksne kvinder. Jeg bor i Silkeborg, men er født i Skagen.

Alt det faktuelle står herunder – hvis du hellere vil se, hvad andre siger om mig, så skynd dig om til bjælken ”Referencer” og læs under ”Hvad siger andre”. Det er måske i virkeligheden lidt sjovere.

FAKTA

Gennem mere end 30 år har jeg beskæftiget mig med HR, salg, ledelse, kommunikation, produkt- og virksomhedsudvikling; de sidste 16 år som selvstændig virksomhedsejer.

Jeg har gennem årene siddet i forskellige advisery boards, bestyrelser og i repræsentantskabet i Silkeborg Business (tidl. ErhvervSilkeborg).

Jeg har en baggrund inden for HR og rekruttering, akademiuddannelse inden for kommunikation (SoMe), coaching og konflikthåndtering, uddannet facilitator hos CoC Playful Minds i Billund. Er desuden uddannet Reiki-healer, hvilke jeg benytter som værktøj i mine coachingforløb.

Ligeledes har jeg medvirket til at etablere uddannelsen RLI (Rotary Leadership Institut) i Syd-, Midt- og Vestjylland, hvor jeg efterfølgende også fungerede som facilitator.

Jeg har rejst meget både i Europa og i Fjernøsten, mødt mange forskellige typer mennesker i mit virke og set mange forskellige virksomheder. Alt fra samarbejde med mindre lokale virksomheder til store koncerner som TDC, FLSmidth, Haldor Topsøe, OK. a.m.b.a., Marius Pedersen A/S, Munck Gruppen, BWSC m.fl. – blot for at nævne nogle få.

Det har i den grad været sjove og alsidige opgaver med udgangspunkt i de enkelte virksomheder. 14.000 og senere 9.000 julegaver til TDC, børnegaver i hundredtusindvis til Skoringens afdelinger i både Danmark og Norge, kampagnegaver til blandt andre OK a.m.b.a. Dog er der en enkelt opgave, jeg er ekstra stolt og ydmyg over. I 2010 fik jeg lov til at udvikle, producere og levere dækkeservietter og bakker til Hendes Majestæt Dronningen. Decoupager fra De Vilde Svaner udført af Hendes Majestæt selv. Det er ikke enhver forundt at få lov til at løse en sådan opgave, og det var både spændende og nervepirrende.

I 2017 steg jeg af ræset og forærede mig selv den gave at gå på tværs af Spanien, bedre kendt som Caminoen. Det gav mig indsigt og dybde til mit virke som sparringspartner for virksomheder og enkeltpersoner.

Jeg har gennem hele min erhvervsmæssige karriere levet af at brande virksomheder via merchandise, promovering og storytelling. På den måde har kommunikation altid været i højsæde og været omdrejningspunktet, i alt, hvad jeg har foretaget mig.

Jeg er stærk på salgssiden, udelukkende fordi, jeg interesserer mig naturligt og indgående for, hvem jeg møder på min vej.

Mine kernekompetencer er:

 • Ledelse
 • Forandringsledelse
 • At se mennesker – altså dem inde bagved
 • Salg
 • Kommunikation
 • Virksomhedsudvikling
 • Personlig udvikling

Desuden er jeg velsignet med en kreativ, visuel og konstruktiv tilgang til livet og de udfordringer, der til tider sætter sig i klemme i en konservativ tankegang til drift og udvikling.

Mine erfaringer gennem årene, både de positive og de negative, er naturlige værktøjer, som jeg gerne deler ud af. Derfor giver det også rigtig god mening, at jeg bruger mine evner og min intuition der, hvor virksomheder og mennesker mangler et bindeled til at fungere optimalt i deres hverdag, både i privatsfæren og i virksomhedsregi.

Min personlige tilgang til livet kendetegner den måde, jeg rådgiver på. Jeg er:

 • Ærlig og ordentlig
 • Nærværende og involverende
 • Engageret og direkte
 • Udfordrende og kritisk
 • Analytisk og strategisk
 • Kommunikativ stærk
 • Et positivt og hjerteligt menneske

Og så sover jeg gerne på tingene, før jeg træffer de store beslutninger.

CV https://www.linkedin.com/in/annettefriese/

© Copyright - KOTU