Hvad drømmer du om?

Kan du huske din sidste store drøm? Hvad gik den ud på? Gjorde du noget ved den?

Det kan være svært at tage hul på de drømme og visioner, vi alle går rundt med, men der er hjælp at hente. Hvis du ønsker at arbejde med dine drømme, så er der god grund til at gå i gang med at visualisere tingene for dig selv. Jeg vil dog anbefale, inden du begynder at visualisere din drøm, at du tager et kig på TED talks videoen neden for i denne mail. Han har en vigtig pointe.

Visualisering er den mest kraftfulde mentaltræning, du kan lave.

Når du visualiserer noget, du ønsker at opnå i dit liv, så lykkes det bedre. Sportsfolk har brugt det i deres træning i årtier, og det virker.

Du kan f.eks. lave et Visionboard.

Der er kun én regel – der er ingen regler. Alt er tilladt. Du kan f.eks. købe et stort stykke karton, indsamle blade, magasiner og aviser og fokusere på, hvad dine mål er. Find billeder og tekster, der symboliserer dine mål, klip dem ud og sæt dem op på dit karton.

Områderne kan være: dine relationer, din karriere, økonomi, dit hjem, rejser, personlig udvikling, sundhed eller det, du gerne vil have fokus på i dit liv.

Lav det sammen med kollegaer, venner, veninder, familie eller dem, du ellers har lyst til at inddrage. Måske har du bare lyst til at sidde med det selv, det er helt op til dig. Sæt et par timer af. Når du er færdig, skal du få det indrammet og hænge det op. Gerne et sted, hvor du kan se det dagligt, så du er opmærksom på, hvor dine drømme bevæger sig hen.

Hvis du ikke har lyst til at klippe og klistre, kan du købe dig en notesbog, hvor du kan samle inspiration og skrive dine ønsker og tanker ned. Det kan være:

  • reflektioner
  • ord
  • ønsker
  • drømme
  • ideer
  • udklip
  • tekster
  • spejling fra andre mennesker

Ord på skrift er magtfulde. Brug notesbogen som et internt redskab til at skabe grobund for historie, læring og udvikling, til mødeaktiviteter, udviklingssamtaler og opsamling af nyttig information gennem året.

Forskning viser, når vi tager os tid til at skrive tingene ned, reflekterer vi samtidig og stresser ikke over at tanker bliver væk. Vi glemmer hurtigt i en travl hverdag, hvis vi ikke får noteret tingene fysisk. Med notesbogen kan vi altid finde tilbage til lige netop de vise ord, der var vigtige i en given situation. Samtidig rydder vi op i tankemylderet og skaber ro inde i hovedet.

Så drøm stort og sig det højt med ord og billeder – eller skriv det ned. Det forpligter og sætter gang i processen.

Kærlig hilsen

Annette

Fotografi: William Bayreuther

Se tankevækkere/reflektionskort til dagligt brug

Konferencetilbud
   
Mindnotes A5 ECO – MN3610

Hårdt omslag i kraftigt papir, 120 gr. ydercover og 120 gr. indercover. Runde hjørner, blød ryg, fås i 21 forskellige standardfarver. Cover incl. 1 x folieprægning af logo (ca. 100 cm2). Indvendig 80 sider i 80 gr’s genbrugs offset papir. Tryk 1+1 (linjer, tern eller prikker samt logo på hver side i samme farve – flere farver koster ekstra). Rygsyning. Satinsnøre 3 mm (bogmærke) i standardfarve, flat 7mm elastikbånd/luk i standardfarve. Pakning enkeltvis i polybag.
V/   100   Mindnotes A5, incl. eget præg af logo    kr. 89,00 excl. moms
V/   300   – do –                                                       kr. 49,00 excl. moms
V/   500   – do –                                                       kr. 39,00 excl. moms
V/1.000   – do –                                                       kr. 29,00 excl. moms

Der kan trykkes på indvendig side af indercover (CMYK) eller på de to første sider – f.eks. produktbilleder, interne telefonnumre eller kalender, dog mod et tillæg. Der kan også tilkøbes penneholder (elastik), kartonetui bagerst i bogen og specialetui til opbevaring.

Priserne er baseret på repro klart materiale.

Leveringstid: ca. 3-4 uger efter godkendt korrektur
Leveringsbetingelser: ab lager fabrik
Betalingsbetingelser: 8 dage netto kontant

NOTESBØGER FÅS I MANGE UDGAVER, FARVER OG MATERIALER, BL.A. MED SPIRALRYG. SPØRG ENDELIG PÅ KONKRETE MODELLER.

Har du brug for noget at skrive med, så lad dig inspirere af vores svenske leverandør der blandt andet også arbejder med miljørigtige penne
https://inglisweden.com/en/pdf/?f=ingli_sweden_catalogue_2019#fb0=1

Bestil notesbøger eller penne

Hvad gør os glade og sunde, når vi går gennem livet? Hvis du ønsker at investere i det gode liv, hvad skal du så bruge din tid og din energi på?

Robert Waldinger besvarer disse spørgsmål med erfaringer fra en 75 år lang undersøgelse af voksenlivet, der startede i slutningen af 1930’erne og fortsætter den dag i dag.

Robert Waldinger er psykiater, psykoanalytiker og Zen-præst. Han leder Harvard-undersøgelsen af voksenudvikling på Massachusetts General Hospital i Boston og underviser på Harvard Medical School.

Frosne hjerter skaber ensomhed
– Annette Friese

Copyright © 2018 KOTU All rights reserved.

KOTU
Lysbroengen 44
8600 Silkeborg
Danmark

Tlf: 2924 9098
e-mail: kotu@kotu.dk
https://kotu.dk/

Ønsker du at ændre din status?
opdater dine data eller afmelde nyhedsbrev.