Workshops

joanna-kosinska-workshop

Workshops og oplæg til vidensdeling

Hos KOTU laver jeg forskellige former for workshops og Kick Off møder i tæt samarbejde med dig og din virksomhed. Altid med udgangspunkt i at skabe glade medarbejdere og massere af arbejdsglæde. Det gør jeg, ved at tilfører ny viden og indsigt om bl.a. stress-forebyggelse, kommunikation og adfærd.

Alle aktiviteter har de deres udspring i den nyeste viden og forskning på områder der arbejder med trivsel og sundhed – mentalt som fysisk.

Jeg leder ikke efter ”hullerne i osten” i din virksomhed. I stedet udfordrer jeg på viden og oplevelser. At visualisere og dele viden skaber samklang. Leg og teamwork gennem dagen fastholder interesse, og skaber det flow, der skal til, for at alle føler sig aktive. At inddrage deltagerne gennem dagens aktiviteter, giver et interaktivt og nærende forum, hvor alle bidrager og tager ny og værdifuld læring med hjem.

Sammen skaber vi en platform, der kaster lys over den legende organisation som værktøj og som fremtidens arbejdsplads.

Workshops kan variere tidsmæssigt, men typisk ½ eller en hel dag for medarbejdere. Workshops-/events for ledere og bestyrelser kan tilrettelægges hen over flere dage, afhængig af behov og ønsker.

Kick Off/indspark til et morgenmøde eller et ”gå-hjem-møde” har typisk varighed af 1 ½ time.

Temaer til vores workshops kunne være:

Pausens betydning
Trivsel – en fælles opgave
Kommunikation og adfærd
Den lærende organisation – hvad skal der til?
Ledelse og coaching
Stress – hvad gør vi?
Min mentale værktøjskasse – positiv psykologi
Det gode samarbejde

Sammen kan vi udvikle den aktivitet, der er brug for i lige netop din virksomhed, i din afdeling, i dit team og blandt dine medarbejdere.

Ring til mig på tlf. 2924 9098 eller skriv på kotu@kotu.dk. Lad os drikke en uformel kop kaffe sammen og drøfte mulighederne for at lave et givende og udbytterigt arrangement i fællesskab.

Lad dig inspirere til dit trivselsarbejde lige her: https://indd.adobe.com/view/efab885b-596f-488f-9411-bbcfe670f313

Hvad siger andre om mit arbejde: https://kotu.dk/referencer/hvad-siger-andre/

Foto: Joanna Kosinska

© Copyright - KOTU | Powered By 360Total